Access Consciousness

Pragmatische Tools Voor Verandering

Access Consciousness zijn tools die jij kunt gebruiken om alles in je leven te veranderen EN grotere mogelijkheden te creëren.
De tools en processen zijn dynamisch, praktisch en effectief. Hoe meer je de tools combineert met je bewustzijn, hoe meer gemak met verandering en hoe meer mogelijkheden je kunt hebben en creëren in alle gebieden van je leven.

Access belicht die gebieden waarvan je hebt besloten dat je begrensd en gelimiteerd bent. Die gebieden waar je nooit hebt erkend dat je totale keus en oneindige mogelijkheden tot je beschikking hebt. Door de kunst van het vragen stellen, verbaal processen en lichaamswerk, begin je met het bevrijden van alles dat je gevangen houdt in een beperkte realiteit, met beperkte keuzes. Als je meer en meer bewust wordt, begin je in te zien hoe je alles wat in je leven is gebeurd hebt gecreëerd, en je leert de beperkende overtuigingen en gedachtepatronen te ontcreëren, die je afhouden van het leven dat voor jou werkt.

Bars
Heb je veel aan / in je hoofd? Je leven veranderen terwijl jij je ontspant op een massagetafel? Een bars-behandeling creëert ontspanning, rust en ruimte in hoofd en lijf. Tijdens de sessie van een uur, raak ik 32 specifieke punten op het hoofd (bars) aan waardoor ze hun elektrische lading loslaten. En daarmee worden jouw  belemmerende gedachten en overtuigingen gewist, bij elke behandeling meer en meer! Punten genaamd geld, controle, lichaam, sex, genezen, plezier, relaties en nog 25.

Hoeveel gemak, vreugde en glorie kun jij ontvangen?

Lichaamsprocessen
Onze lijven willen graag aangeraakt worden. Er zijn bijna 60 body processen die allemaal een eigen werking hebben. Ik leg mijn handen daar op jouw lichaam waar het nodig is en gebruik het proces dat de grootste verandering creëert. Door de ruimte die ontstaat, kan het lichaam zichzelf herstellen. Stress en pijn verminderen, gezondheid en vitaliteit keren terug en de effecten van veroudering kunnen verdwijnen.

De processen leveren een bijdrage bij tegen pijn, voor gezichtsvermogen, gehoor, flexibiliteit, verbeteren van de weerstand en algeheel welzijn en nog meer.