Ga je er voor ?

cropped-banner-vijf-dagen.png

Access Bars, Foundation en Level 1-class

Bars™
Er zijn 32 banen (Bars™) van energie die door en rond je hoofd lopen. Zij bevatten de elektromagnetische component van alle gedachten, ideeën, houdingen, besluiten en overtuigingen die je ooit hebt gehad over alles. Ze ontladen als je ze lichtjes aanraakt en creëren een gevoel van ruimte. Het leren de Bars™ te laten lopen, laat je de elektrische staat van het brein veranderen, wat veel meer gemak creëert in lichaam en geest.

In Foundation ontvang je de basistechnieken die je uit oordelen en veroordelen halen, zodat je kunt functioneren vanuit de ruimte van gemak, plezier en glorie. De class zal veel “verbal processing” (gesproken processen) bevatten, gaand naar het punt van creatie en de grootste beperkingen en programmeringen die je leven hebben bepaald. Jij kunt de verschijningsvorm van elke situatie in je leven veranderen.

Level 1 bouwt verder op de mogelijkheden die in Foundation gecreëerd zijn en omvat gebieden als de 5 elementen van intimiteit, entiteiten, sexualiteit, geld, overvloed en rijkdom. Je leert nog een fantastisch Body Process, genaamd MTVSS. Deze class zal je een nog groter gewaarzijn geven van oneindig wezen en oneindige keuze. Wordt je al geprikkeld door de mogelijkheden van “wat is er nog meer mogelijk?”

Investering:
Bars: € 160,- per class, als je herhaalt binnen 1 jaar: € 80,- per class.
Foundation: € 450,- per class, als je herhaalt binnen 1 jaar: € 225,- per class.
Level 1: € 450,- per class, als je herhaalt binnen 1 jaar: € 225,- per class.
Betaling: Contant

Tijd: Registratie vanaf 09.30 uur, workshop 10.00 – 18.00 uur (half uur lunch-pauze)
Locatie: in Nieuw Sloten, Amsterdam (info ontvang je na aanmelding)
Ik zorg voor drank & snacks, lunch zelf meenemen.