Over Elisabeth

Access Consciousness® Certified Facilitator &portretfoto
Erkend Kinesioloog

Een paar jaar geleden was ik vastgelopen. Mijn lijf protesteerde al jaren tegen mijn zittende bestaan achter de computer, en ik kon me niet langer motiveren voor een baan die me eigenlijk heel weinig bood. Ik kon het niet langer volhouden en het kaartenhuis stortte ineen, samen met alles wat ik krampachtig in de lucht had geprobeerd te houden. Nu moest er echt iets veranderen.

Zolang ik me kan herinneren zocht ik al naar antwoorden, mogelijkheden, beter en meer. Dit leidde me naar training na training en bergen informatie. En nu liep ik tegen Access Consciousness aan. Rare woorden, simpele technieken, het werkte supersnel en het had geen oordeel over hoe je het doet. Direct bij kennismaking was me duidelijk dat dit anders was. Dit gaat over mij, hoe ik in mijn kracht kom. Het biedt technieken om mijn waarheid te ontdekken en niet om iemand te volgen. Het gaat over mogelijkheden en keuzes, en niet het verbeteren van wat er mis is aan mij. Het leert me hoe ik kan leven in deze realiteit, in plaats van te overleven.
De eerste dagcursus veranderde veel in mijn wereld. Ik begon me voor het eerst in mijn leven echt te ontspannen. Weer deed ik cursus na cursus, maar nu voor de lol! Het leven waar ik naar op zoek was werd stap voor stap werkelijkheid. Mijn leven veranderde van “hard werken om mijn leven op de rit te krijgen en het leuk te hebben” naar “gemak, plezier, en ruimte”. Ruimte om mezelf te zijn, zonder oordeel.

En nu mag ik het dat doorgeven aan anderen In sessies, workshops en in cursussen. Zodat anderen ook weten dat ze een andere keuze hebben.
Voor mij valt alles samen, mijn leven wordt steeds leuker.
Hoe wordt het nog beter?

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Boek dan een gratis 30 minuten strategiesessie

Bel of mail me voor meer info of een afspraak