Wat bied ik?

Ben jij wie je wilt zijn en geniet je van je leven?

Trek jij je eigen plan of leef je in reactie op wat het leven je aanbied?

In 2004 begon mijn studie Touch for Health (Kinesiologie) en vele technieken volgden.
Aanleiding?
Ik had alleen een hoofd, van het bestaan van mijn lijf had ik nauwelijks besef.
Hoewel dat lijf wel aandacht trok met heel veel klachten, van angsten, depressie, tot allergieën en gebrek aan energie.
Maar dat lijf kon ik er echt niet bij hebben, ik was veel te druk met overleven!!
Hoe ironisch dat juist de communicatie met en besef van mijn lichaam het leven veel makkelijker maakt.

Met spiertesten ontdekte ik waar mijn lijf op reageerde, wat stress opleverde en waar we van opknapten.
Door de informatie uit een Touch for Health balans ontdekte ik patronen en kon ik ze veranderen.
Ik betrok mijn lichaam bij mijn leven, en daardoor droeg mijn lichaam weer bij aan mij en mijn leven.

Na Kinesiologie ontdekte ik Access Bars. Een zacht lichaamsproces met aanraking op het hoofd, waar mijn lijf blij van werd!Niet direct in eerste instantie, controle freak die ik was. Maar ik merkte wel dat dingen gaandeweg steeds makkelijker gingen.
En dat ik chagrijnig werd als ik mijn Bars niet liet lopen.
En dat mijn heel drukke hoofd rustig en leeg werd, gewoon door een uurtje te liggen en ontvangen. (Dat geldt ook voor ADHD)
En dat ik steeds beter werd in ontvangen (in plaats van alleen geven en voor anderen zorgen)
Een goede reden om dit ook aan te bieden in mijn praktijk!

Net zoals vele andere energieprocessen en andere technieken.
En het mooi is dat jouw lichaam zelf aangeeft wat het wil!

Natuurlijk geef ik hier ook trainingen in!
Het is veel te leuk om het voor mezelf te houden.
Op www.wordjezelf.net/agenda vind je meer info over de cursussen

 

Het lichaam vertelt wat er nodig is (als je het vraagt, en luistert)!
Het lichaam weet precies wat er nodig is om iets te veranderen, en als je het vraagt krijg je de informatie.
Dit doe ik middels een spiertest, zodat jij ook ziet wat jouw lijf zegt!
Want door de spiertesten geef je het lichaam de gelegenheid te reageren op een manier die je snapt.

Hoe goed ben jij in het luisteren naar de signalen van jouw lijf?
We vragen het niet aan je hoofd, maar aan jouw lichaam.
Want als jouw hoofd de oplossing had kunnen bedenken, had je leven dan niet allang anders geweest?
Wat als je niet persé alles hoeft te snappen, om het te laten werken?
Mag jouw lijf meepraten, of staat jouw brein aan het roer?

Kinesiologie
Bij de spiertest stellen we vragen aan het lichaam. Het lichaam reageert door spierspanning: Levert de vraag stress op (zwakke spierspanning) of geen stress (sterke spier). Op deze manier kun je Kinesiologie gebruik ik spiertesten om de oorzaak van de wat je wilt veranderen (onbalans) op te zoeken en wat er nodig is om deze onbalans op te heffen. Hierdoor kan ik de “logische hersenen” of het hoofd omzeilen en direct communiceren met dat deel van het bewustzijn wat de informatie heeft. Binnen de kinesiologie zijn er heel veel verschillende therapievormen. Ik gebruik er een aantal:

Touch for health
Touch for health is een werkwijze die eenvoudig de balans in het lichaam weer herstelt. Daarbij maakt het niet uit of de verstoring ligt op lichamelijk gebied, emotioneel of psychisch gebied. Het werkt heel goed als de samenwerking tussen verschillende spieren uit balans is. Zo’n onbalans kan resulteren in pijnklachten, vermindering van beweging doordat andere spieren gaan compenseren. Ook kan Touch je helpen bewuster te worden van je lijf.

Stress Release van Wayne Topping
Alles wat niet werkt, uit zich als stress. Stress release richt zich met verschillende technieken op het omvormen van wat niet werkt. Stress Release kan geweldig helpen bij beperkende overtuigingen, trauma’s en (geblokkeerde) emoties (angst, boosheid, verdriet etc.)

Allergiebehandeling
Zonder prikken, spuiten en slikken de oorzaak van je allergie verhelpen en je leven  niet meer laten beïnvloeden door dingen waar je geen grip op hebt?
Voor allergiebehandeling gebruik ik een combinatie van Espavo allergie en Access Consciousness technieken. Hiermee kunnen alle allergieën en intoleranties worden behandeld waardoor ze permanent verdwijnen.
Bij de eerste behandeling test ik met spiertesten 13 basisstoffen door, plus wat je zelf aangeeft (en hebt meegenomen). Deze basisstoffen zijn essentiële stoffen die het lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren. Na behandeling daarvan voel je je vaak al veel beter, heb je vaak al meer energie en kunnen we de overige stoffen die het lichaam niet verdraagt behandelen. Direct na de behandeling dient de behandelde stof max 30 uur te worden vermeden.

Hooikoorts
Let op: De behandeling van de pollen bij hooikoorts vindt in de pollen-arme herfst / winter plaats.
Maar je kunt op elk moment in het jaar starten met de basisstoffen, zodat daarna de pollen kunnen worden behandeld.
Basisstoffen bestaan uit vitaminen, mineralen, eiwit, dingen die jouw lijf nodig heeft om goed te functioneren!
En na de behandeling van de basisstoffen voel je je vaak al energieker!
Dus maak snel een afspraak voor een behandeling!

Bloesemremedies en edelstenenremedies
Remedies: een alcohol – water oplossing met een specifieke energie, waardoor ze een bepaalde werking krijgen. De bekendste remedies zijn de Bachremedies. Halverwege vorige eeuw ontdekte Doctor Bach dat bloemen en planten een bepaalde trilling hadden die specifieke klachten konden tegengaan. Er zijn daarna nog vele andere remedies gemaakt van bloemen en planten, edelstenen maar ook zelfs van emoties en wereldwonderen.

Bij de meeste druppels merk je direct na inname effect. Maar het kan ook nodig zijn dat je inname gedurende langere tijd nodig is.

Ik werk met de volgende remedies:

Bach remedies
Indigo remedies
Star remedies
Bloesemremedies Nederland
Espavo remedies

Access Consciousness

Sinds ik in 2011 Access Consciousness, is mijn kijk op mijn leven en deze realiteit totaal veranderd. Dat is precies wat Access doet: het biedt je eenvoudige en zeer bruikbare tools en technieken die je helpen te herinneren wat je weet en alles te veranderen wat niet werkt voor jou.  Alles!
Door de tools te gebruiken ontdek je dat je keus hebt waardoor je leven makkelijker en lichter wordt. Dit uit zich in alle aspecten van je leven. Je kunt je eigen leven vormgeven door samen te werken met de allesomvattende energie waarmee ook je bewustzijn vergroot. Hierdoor kun je steeds meer zijn wie je werkelijk bent, en ontdek je nieuwe talenten en mogelijkheden.
Lees meer over de tools en de Access clearingstatement (link)

Naast deze technieken heeft Access lichaams-/ energiewerk, omdat lijven graag aangeraakt willen worden en veranderingen soms makkelijker door aanraking van het lichaam kunnen plaatsvinden. (Bars, body processen en facelift)

Tijdens sessies maak ik gebruik van Bars, bodyprocessen en verbal processing.

Bars
Je leven veranderen terwijl jij je ontspant op een massagetafel? Een bars-behandeling creëert ontspanning, rust en ruimte in hoofd en lijf. Tijdens de sessie van een uur, raak ik 32 specifieke punten op het hoofd (bars) aan waardoor ze hun elektrische lading loslaten. En daarmee worden jouw  belemmerende gedachten en overtuigingen gewist, bij elke behandeling meer en meer! Punten genaamd geld, controle, lichaam, sex, genezen, plezier, relaties en nog 25.

Hoeveel gemak, vreugde en glorie kun jij ontvangen?

Lichaamsprocessen
Onze lijven willen graag aangeraakt worden. Er zijn bijna 60 body processen die allemaal een eigen werking hebben. Ik leg mijn handen daar op jouw lichaam waar het nodig is en gebruik het proces dat de grootste verandering creëert. Door de ruimte die ontstaat, kan het lichaam zichzelf herstellen. Stress en pijn verminderen, gezondheid en vitaliteit keren terug en de effecten van veroudering kunnen verdwijnen.

De processen leveren een bijdrage bij tegen pijn, voor gezichtsvermogen, gehoor, flexibiliteit, verbeteren van de weerstand en algeheel welzijn en nog meer. Klik hier (link volgt) voor specifieke aandoeningen die zijn verbeterd door bodyprocessen.

Wat mij zelf heeft geholpen, en ik soms inzet:

Abraham- Hicks technieken

Emotional Freedom Technique (EFT). Met je vingers tikken op de meridiaan uiteinden om stress en overtuigingen te veranderen.

Informatie over Tarieven